GÖKTÜRK'TE HAYAT

GÖKTÜRK PATİ EVİ DOSTLUKTA TİCARETE HAYIR DİYOR

Yazar  | 

70x100_ayaklı foreks‘’Burada Her Şey Sevgiyle Başlar’’ sloganı ile yola çıkan Göktürk  Pati Evi, son zamanlarda sıkça artan pet satın alımı durumunun önüne geçmek amacıyla bir sosyal sorumluluk hareketi başlattı. Bu sosyal sorumluluk hareketinde, Göktürk Pati Evi, ‘’Dostlukta Ticaret Olmaz’’ sloganıyla farkındalık yaratmayı amaçlıyor.  

Satın almayın, Sahiplenin!

İstanbul Göktürk’te hizmet hayatına başlayan Göktürk Pati Evi’nde, pet sahipleri için her türlü konfor düşünülürken, aynı zamanda onların rahat bir yaşam sürmesi adına sahiplendirme çalışmaları da yapılıyor. Sosyal farkındalığın artmasını amaçlayan bu girişim, destek vermek isteyen işletme ve kurumlara, ücretsiz görsel desteği sunuyor.

Hayvan Ticaretine Son!

Son zamanlarda sıkça gündeme gelen hayvan ticaretine kesinlikle son verilmesi adına titizlikle yürütülen bu girişimde, Göktürk Pati Evi’nin kurucu Burcu Eriş, kurum ve şirketlerden destek bekliyor ve ekliyor; ‘’Dostlukta ticarete kesinlikle karşıyız, bu farkındalığı yaratmak da bizim asli görevimiz. Bu durumun önüne geçmek isteyen herkesi, bizimle birlikte harekete geçmeye davet ediyoruz.’’

Detaylı bilgi için: gokturkpatievi.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Göktürk Yelken Klübü kuruldu... başlıklı makalemizde göktrük uluslararası amatör denizci eğitimi, göktürk denizcilik ve göktürk kaptanlık kursu hakkında bilgiler verilmektedir.