GÜNDEM

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılında ODTÜ Geliştirme Vakfı Çatısı Altında, ODTÜ GVO Danışmanlığında Kemerburgaz Bilim Okulu Türk Milli Eğitimine Katkı Sağlıyor

Yazar  | 

Değerli Göktürklüler,

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılında ODTÜ Geliştirme Vakfı çatısı altında, ODTÜ GVO danışmanlığında Kemerburgaz Bilim Okulu olarak Türk milli eğitimine katkı sağlayacağımızı gururla bildirmek isteriz.

ODTÜ GVO, Atatürk ilke ve düşünceleri doğrultusunda, ülkemizin çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşmasında etkin ve önder bireylerin yetişmesinde katkıda bulunmuştur.

ODTÜ Geliştirme Vakfı markasıyla okulumuzun yeni vizyonu uluslararası tanınırlığını kanıtlamış, fark yaratan bir okul olmaktır. Misyonumuz öğrencilerimizin bireysel gelişim özelliklerinin önemsendiği ve kendilerinin gerçekleştirilme fırsatlarının yaratıldığı ortamlarda çağdaş yaşamın gerektirdiği bilgi, beceri ve değerlerle donatılmış bireyleri yetiştirmektir.

Uzun yıllardır İstanbul’da okul açması yönünde talepte bulunulan ODTÜ GVO okulları ilk defa bizimle anlaşma yapmıştır. Yeni markamızla İstanbul’a önemli katkı sağlayacağımıza inanıyoruz.

Önümüzdeki günlerde sizlerle okulumuzun yeni kabul ve kayıt şartlarını paylaşacağız.
Yeni okulumuz hakkında daha detaylı bilgileri ve gelişmeleri takip edebilmeniz adına yeni Instagram sayfamızı takibe almanızı tavsiye ediyoruz: @odtugvo.kemerburgaz

ANAOKULU; Cebeci Sok. 7, Göktürk, +90 (212) 322 76 18

İLKOKUL, ORTAOKUL, LİSE; Selanik Bulvarı No: 26-28, Kemerburgaz, Eyüpsultan, İstanbul
90 (212) 952 15 00, +90 (542) 652 30 91, +90 (542) 652 30 74
Desteğiniz ve inancınız için teşekkürlerimizi sunarız,

ODTÜ GVO danışmanlığında Kemerburgaz Bilim Okulu

Bir önceki yazımız olan Minik Dostlarınızı Şımartacak Pets Beauty Shop Göktürk'te Hizmetinizde başlıklı makalemizde evcil hayvan bakım, evcil hayvan ürünleri ve pets beauty shop hakkında bilgiler verilmektedir.