İYİ YAŞAM

BMW GOLF CUP INTERNATIONAL 2019 TÜRKİYE ELEMELERİ HEYECANI BAŞLIYOR

Yazar  | 

 

BMW GOLF CUP INTERNATIONAL 2019 TÜRKİYE ELEMELERİ HEYECANI BAŞLIYOR

Dünyanın en büyük amatör golf turnuvası BMW Golf Cup International eleme turları,
25 – 28 Nisan tarihleri arasında Borusan Otomotiv ev sahipliğinde İstanbul’da gerçekleştirilecek. Turnuvanın kazanan isimleri, BMW Golf Cup International 2019 Dünya Finali’nde Türkiye’yi temsil edecek.

Borusan Otomotiv’in ev sahipliğinde ve İstanbul Golf Kulübü sportif direktörlüğünde bu yıl 14.’sü düzenlenen BMW Golf Cup International 2019 Türkiye Elemeleri; 25-28 Nisan tarihleri arasında Silivri Marmara Golf Sahası’nda gerçekleştirilecek. Dünya genelinde 50 farklı ülkeden 100 bin katılımcıyı ve bine yakın yerel turnuvayı içeren BMW Golf Cup International’ın 2006 yılından bu yana devam eden Türkiye Elemeleri, bu yıl da 3 gün ön elemeler ve 1 gün final turu olmak üzere 4 gün sürecek. Katılımcılar, Mart 2020’de gerçekleşecek BMW Golf Cup International Dünya Finali’nde Türkiye’yi temsil edecek üç kişiden biri olmak için kıyasıya rekabet edecekler.

Golf sporunu uzun yıllardır destekleyen BMW ve Borusan Otomotiv, geleceğin golf yıldızlarını bu yıl da Minikler kategorisinde ağırlayacak. BMW Golf Cup International Türkiye Elemeleri’nde 7-12 yaş aralığındaki yetenekli golfçüler, Minikler A ve Minikler B kategorilerinde dereceye girebilmek için kıyasıya yarışacak.

Turnuva sonunda Erkekler A, Erkekler B ve Kadınlar kategorilerinde dereceye giren sporculara ödülleri, İstanbul Nakkaştepe’deki İstanbul Golf Kulüp binasında gerçekleştirilecek törende takdim edilecek. 28 Nisan Pazar akşamı Borusan Otomotiv’in ev sahipliğinde düzenlenecek törende, kendi kategorilerinde 1. olan katılımcılar, BMW Golf Cup International Dünya Finali’ne katılma hakkı elde edecekler.

Daha fazla bilgi için www.bmw.com.tr/golfsport adresini ziyaret edebilirsiniz.

BMW GOLF CUP INTERNATIONAL HAKKINDA

BMW Golf Cup International 50 farklı ülkeden 100.000 katılımcıyı ve 1.000’e yakın yerel turnuvayı içeren dünyanın en büyük amatör golf turnuvası serisidir. Bu organizasyon, golf sporu topluluğu yaratmayı başaran bir turnuva olmanın ötesinde dünyanın en iyi golf oyuncularını da bir araya getirmeye devam etmektedir. BMW, Golf Cup macerasına BMW Invitation Tournament olarak başlamış ve bu turnuvayı 1992 yılında BMW Golf Cup International’a entegre etmiştir. BMW Invitation Tournament ilk başta sadece Almanya’dan gerçekleşen katılımla sınırlı kalmışken bugün BMW Golf Cup International dünyanın en büyük amatör golf turnuvası olmayı başarmıştır. Turnuva; Erkekler A, Erkekler B ve Kadınlar olmak üzere toplam 3 kategoride gerçekleşmektedir. Yerel olarak yapılan turnuvaların kategori birincileri uluslararası finallere katılma şansı elde etmektedirler. Bugüne kadar Portekiz, Tayland, Arjantin, Avustralya, Güney Afrika, Dubai ve Meksika’nın ev sahipliği yaptığı BMW Golf Cup International 2019 Dünya Finali, Mart 2020’de gerçekleştirilecek.

BMW Golf Cup International hakkında daha fazla bilgi için: BMW Golf Cup International

 

 

Bir önceki yazımız olan KORAY VAROL AKADEMİ, “MAŞA İLE KOCA AYI”YI İSTİNYEPARK VE VADİSTANBUL’DA ÇOCUKLARLA BULUŞTURDU! başlıklı makalemizde çocuk, göktürk ve göktürk dergi hakkında bilgiler verilmektedir.