GÖKTÜRK'TE HAYAT

2021-2022 yılı Göktürk Final Okulları’nda Mezuniyet Coşkusu

Yazar  | 

Göktürk Final Okulları’nda yapılan kapanış ve mezuniyet programı büyük bir coşku içerisinde geçti. Final Okulları Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Taşel’de geceye eşlik etti.

 


Gecede konuşma yapan Göktürk Final Okulları Kurucu Müdürü İbrahim Yıldız ” 2021-2022 eğitim öğretim yılını büyük bir aile olarak, sağlıklı ve başarılı bir şekilde tamamlamanın mutluluğu içeresinde olduk. Bu süreç içerisinde öğrencileri yarına hazırlarken hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan idarecilerim ve öğretmenlerimin birlik ve beraberlik ruhu ile çalıştıklarına gururla şahit oldum. Öğrencilerimizi kültürden sanata, spordan doğaya, bilimden değerlerimize birbirinden anlamlı ve keyifli etkinliklerle nitelikli zaman geçirmelerinin bu süreçte çok kıymetli oldu. 2021-2022 eğitim öğretim yılını başarıyla tamamlayan öğrencilerimizi ve fedakâr ailelerini tebrik ediyorum. Tüm öğretmen ve öğrencilere iyi tatiller dilerim.” dedi.

 

Final Okulları Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Taşel ” Göktürk Final Akademi Okullarının mezuniyet törenine katıldık. Bütün mezunlarımıza yaşam boyu başarılar diliyoruz.”

Bir önceki yazımız olan Bahri Usta Ocakbaşı başlıklı makalemizde bahri usta, bahri usta ocakbaşı ve boru kebabı hakkında bilgiler verilmektedir.