GÜNDEM

2019 YILINDA SİZİ NELER BEKLİYOR?

Yazar  | 


2019 YILINDA SİZİ NELER BEKLİYOR
?

Mine Ayman

8 Kasım Perşembe 15:39 itibariyle bolluk ve büyük şans gezegeni Jüpiter artık Yay burcunda ilerlemeye başladı. 2 Aralık 2019’a kadar sürecek olan bu uzun dönemde burcu, yükseleni ya da haritasında önemli bir gezegeni Yay olanlar bu süre içinde çok büyük bir fırsatla karşılaşabilir ve ön plana çıkabilirler. Özellikle burcu ya da yükseleni Yay, Aslan ve Koç olanlar 2019’da çok şanslı olabilirler. Bu sayıda size Jüpiter’in Yay burcunda ilerlemesinin etkilerini yazdım. Yorumlarımı özellikle yükselen burcunuza göreokumanız daha doğru olacaktır. Hayatınızda bol şans dilerim.

 

JÜPİTER’İN YAY BURCUNA GEÇMESİNİN BURÇLARA ETKİSİ

KOÇ: Önümüzdeki bir yıl boyunca ana gündeminiz maddi konular olabilir ve alacak verecek işleri ile uğraşmanız gerekebilir. Aynı zamanda banka ya da sigorta şirketleriyle ilgili işlemler yapmanız gerekebilir. Mirasla ilgili kayıp ya da kazanç yaşayabilirsiniz.

BOĞA: Önümüzdeki bir yıl boyunca ciddi bir ilişkiye başlayabilir ya da var olan ilişkinizi ciddi bir boyuta taşıma kararı alabilirsiniz. Eğer zaten hayatınızda eşiniz var ise onunla birlikte yeni bir karar alıp önemli bir adım atabilirsiniz. Ortak iş yapmak için de karşınıza fırsat çıkabilir.

İKİZLER: Önümüzdeki bir yıl boyunca sağlığınıza çok dikkat etmeniz gerekebilir. Bir sağlık sorununuz varsa tedavi olmaya başlayabilir ve iyileşebilirsiniz. Günlük işleriniz artabilir ve çok fazla sorumluluk alıp iş yerinizde fazla yorulabilirsiniz ama bu yorgunluğun karşılığını özellikle maddi anlamda almakta zorlanabilirsiniz.

YENGEÇ:  Önümüzdeki bir yıl boyunca aşk hayatınızla ilgili olumlu gelişmeler olabilir, eğer yalnızsanız hayatınıza çok etkileneceğiniz biri gelebilir. Eğer çocuk yapmak istiyorsanız bu isteğiniz gerçekleşebilir. Eğlenceli ortamlarda daha fazla vakit geçirebilir ve güzel bir tatile çıkabilirsiniz.

 

ASLAN: Önümüzdeki bir yıl boyunca ailenizle ilgili önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Eğer yalnızsanız kendi ailenizi kurmak isteyebilir, düzenli ev hayatını tercih edebilirsiniz. Ev almak ya da taşınmak için de karşınıza güzel fırsatlar çıkabilir, yaşam alanınızda büyük bir değişim olabilir.

BAŞAK: Önümüzdeki bir yıl boyunca iletişim hayatınızda büyük bir canlanma olabilir, konuşmalarınızla ve yazdıklarınızla daha fazla ön plana çıkabilirsiniz. Kısa seyahatleriniz çok fazla olabilir ve birçok yeni anlaşma yapabilirsiniz. Kardeş ya da yakın akrabalarınızla ilgilenmeniz gerekebilir.

TERAZİ: Önümüzdeki bir yıl boyunca maddi konularda çok şanslı olabilir ve çok güzel kazançlar elde edebilirsiniz. Yatırımlarınız çok karlı olabilir ve istediğiniz birçok maddi şeye bu sene sahip olabilirsiniz. Aşırı ve abartılı lüks harcamalara karşı dikkatli olmanız gerekebilir.

AKREP: Önümüzdeki bir yıl boyunca fiziksel anlamda canlanma yaşayabilir ve hayat enerjisiyle dolabilirsiniz ama aşırı yeme içmeye ve kilo alımına karşı dikkatli olmanız gerekebilir. Yeni sosyal ortamlara girebilir, yeni bir işe başlayabilir, iş veya evlilikle ilgili yeni bir çevreye girip yaşam alanınızda değişiklik yaşayabilirsiniz.

YAY: Önümüzdeki bir yıl boyunca genel anlamda her konuda şanslı olabilir ve güzel kazançlar elde edebilirsiniz. Bir sene boyunca Jüpiter burcunuzda ilerleyeceği için önemli konuları abartmamaya özen göstermeli ve kilo alımına karşı da dikkatli olmalısınız. Bu dönemde ruhsal anlamda daha güçlenebilir ve özellikle psikoloji anlamında rahatlama yaşayabilirsiniz.

OĞLAK:  Önümüzdeki bir yıl boyunca yeni ve güçlü insanlarla tanışabilir, size kazanç sağlayacak önemli ortamlarda yer alabilirsiniz. İşinizle ilgili topluma hitap edebilir ve yaptıklarınızla ön plana çıkabilirsiniz. Özellikle arkadaşlarınızdan fayda göreceğiniz bu dönemde çok istediğiniz bir idealinize de kavuşabilirsiniz.

KOVA: Önümüzdeki bir yıl boyunca kariyerinizle ilgili çok önemli fırsatlar yakalayabilir ve işinizde büyüme yaşayabilirsiniz. Bu süreçte daha fazla çalışmanız gerekebilir ve çalışmalarınızla başarı elde edebilirsiniz. Toplumu etkileyecek önemli bir projeye de imza atabilirsiniz.

BALIK: Önümüzdeki bir yıl boyunca çok fazla seyahat edebilir, yeni yerler keşfedip yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Özellikle yurt dışı bağlantılarınız olabilir ve yabancılarla işler yapabilirsiniz. Yine bu dönemde yeni bir eğitime başlayabilir ve derin bir konuda bilgi sahibi olabilirsiniz

Bir önceki yazımız olan Mehmet Ali 'den Can sıkıcı bir haber başlıklı makalemizde dr. yeşim erbil, mehmet ali erbil ve mehmet ali erbil son drurumu hakkında bilgiler verilmektedir.