Genel

MOEVA LONDON MARKASINDAN PORSCHE ve AMERICAN EXPRESS SPONSORLUĞUNDA FOUR SEASONS BOSPHORUS’TA THE PALM DAVETİ

Yazar  | 

MOEVA LONDON MARKASINDAN PORSCHE ve AMERICAN EXPRESS SPONSORLUĞUNDA

FOUR SEASONS BOSPHORUS’TA THE PALM DAVETİ

Porsche Türkiye ana sponsorluğunda, Moeva London markasının düzenlediği 8 Mart Kadınlar gününe özel Four Seasons Bosphorus’ta gerçekleşecek THE PALM EVENT birçok seçkin markanın yanı sıra ziyaretçilere özel fırsatlar sunulacak. Girişlerin ücretsiz olduğu etkinlikte Four Seasons’ın ikramları ve kokteyllerinin yanı sıra DJ performansı ile de ziyaretçilere keyifli bir gün sunulacak.

40’tan fazla ülkede satış yapan, Miranda Kerr, Rosie Huntington Whiteley, Gigi Bella Hadid ve Rita Ora gibi birçok ünlünün tercih ettiği mayo markası Moeva London, bu sene dördüncüsünü gerçekleştireceği etkinlikte S Design Event’in tasarladığı özel palmiye konseptiyle davetlilere keyifli bir deneyim yaşatacak.

Özel tasarım kıyafet, çanta, ev dekorasyon, aksesuar, kozmetik ve kişisel bakım gibi geniş bir yelpazede markaların bulunacağı davette, davetliler kendi sektörlerinde ön planda yer alan markaların tasarımcılarıyla tanışıp, kişisel stil önerileri alarak alışveriş yapabilecek.

Davete geçtiğimiz yıllarda da olduğu gibi cemiyet hayatından birçok kişi ve markaların özel müşterileri katılacak.

THE PALM EVENT‘te yer alan markalar:

Moeva London, Godiva, Woof Box, Tea life by Elif Gonlum, Esthederm, Fash Boutique, DB by Deniz Berdan, Selma Cilek, The Black Dress, Bless The Mess, Dahlia by Bianca, Glamco, FS STONE, Juju, POL, Meltem Ozbek, Trust the Team, LOV.

Davet süresince davetliler Four Seasons’ta sergilenen Porsche Macan 2.0 ve 718 Boxster modellerini de yakından tanıma fırsatı yakalayabilecek.

Bir önceki yazımız olan ALPINE MARKASININ İLK SERİ ÜRETİM MODELİ: YENİ A110 başlıklı makalemizde A110, Alpine ve Cenevre Otomobil Fuarı hakkında bilgiler verilmektedir.